Blogi | Free-Laskutus

Mitä teet työksesi?

Työskentelen monipuolisesti kulttuurialalla näyttelijänä ja kulttuurituottajana. Tällä hetkellä näyttelen teatterissa lapsille ja ikäihmisille suunnatuissa ohjelmistoissa. Tämän lisäksi tuotan kahta eri musiikki-hanketta kehitysvammaisille lapsille. Näiden töiden ohella teen myös satunnaisia kuvaustöitä ja toteutan samalla kahta valokuvanäyttelyä.

Miten Free-Laskutus on auttanut sinua?

Free Laskutus on mahdollistanut minulle muun muassa erilaisten kuvaustöiden toteuttamisen, kun edellytyksenä on ollut työstä laskuttaminen. En toimi päätoimisena yrittäjänä, joten onkin ollut hienoa, että olen silti pystynyt vastaanottamaan laskutettavia työkeikkoja päätyöni ohella. Free-Laskutuksen avulla olen siis onnistunut työllistämään itseäni entisestään ja mahdollistanut samalla työstä laskuttamisen helposti. Helppokäyttöisen järjestelmänsä ansiosta Free-Laskutus on tehnyt laskuttamisesta helppoa ja hoitavat kaikki laskutettavan palkkion sivukulut. Ja mikä parasta, asiakaspalvelu on ripeää kaikkiin kysymyksiin saan vastauksen nopeasti.

Mitä mahdollisuuksia työsi antaa sinulle?

Ensimmäisenä mieleeni tulee erilaiset sosiaaliset suhteet. Työni kautta saan tutustua mielettömän hienoihin kollegoihin sekä erilaisiin katsojiin. Vuorovaikutus, toisista vaikuttuminen ja inspiroituminen ovat tärkeitä osia työssäni.

Freelancerina pystyn hyvin myös pitkälle määrittämään työaikani. Välillä voin tehdä todella pitkiä päiviä, mutta vastavuoroisesti, voin pitää pidennettyjä viikonloppuja. Pidän myös siitä, että voin usein määritellä päiväni rakenteen itse. Esimerkiksi tänään – tein aamusta töitä, jonka jälkeen lähdin keskellä päivää Porvooseen katsomaan kummipoikaani ja palasin kotiin jatkamaan töitä.

Minulla on monia eri projekteja työn alla, jonka myötä työtehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristöni vaihtuvat projektin mukaan. Jokainen päivä työssäni on siis erilainen, vaikka se kuulostaakin hieman kliseeltä. Ennen kaikkea saan tehdä töitä inspiroivien ihmisten kanssa ja oppia koko ajan uutta.

Paula, Näyttelijä

Paulan haastattelut voi käydä katsomassa tästä.

Julia, 22v

Julia, 22v

Opiskelija

Minna, 23v

Minna, 23v

Muusikko

Jaakko, 25v

Jaakko, 25v

Ääniteknikko

Free-Laskutuksen blogissa

Free:n käyttäjä Paula

Mitä teet työksesi? Työskentelen monipuolisesti kulttuurialalla näyttelijänä ja kulttuurituottajana. Tällä hetkellä näyttelen teatterissa lapsille ja ikäihmisille suunnatuissa ohjelmistoissa. Tämän lisäksi tuotan kahta eri musiikki-hanketta kehitysvammaisille...

Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana...

Mies Free Laskutuksen takana

Monet asiakkaamme ovat tottuneita siihen, että kellonajasta ja paikasta riippumatta heidän tiedusteluihinsa on usein antamassa tarkempia vastauksia Joonas. Kuka tai mikä onkaan tämä asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuva Joonas? Yhä useammat yritykset ovat viime...

Uutiset

Free-Laskutuksen käyttäjätarinat

Olemme vuodenvaihteen aikana haastatelleet käyttäjiämme ja kyselleet heitlä erilaisia asioita kevytyrittäjyyteen liittyen. Käyttäjiemme tarinoita ja heidän välillä jopa humoristisia vastauksia voit käydä katsomassa Youtube-...

Parannuksia Extranetissä

Extranetin kirjautumis ja liittymis- sivut ovat uusittuja. Jatkossa löydät sieltä ajankohtaisemmat edut ja infot ennen sisäänkirjautumistasi.

Liity käyttäjäksi jo tänään ja aloita laskuttaminen vaikka heti!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina. Maksat käytöstä vain 4% palvelumaksun!

Tai

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45
Tuki ja UKK
Ota yhteyttä