Free-Laskutus liittyy TYÖ EI SYRJI - kampanjaan | Free-Laskutus

Free-Laskutus Ilmoittautui Työ ei syrji- kampanjaan edistääkseen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä.

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on asenteista kiinni ja jokaisella ikään, sukupuoleen, taustaan tai mihinkään muuhun katsomatta tulisi olla samat lähtökohdat niin työnhaussa, palkkauksessa, työoloissa kuin työuralla etenemisessä.

Kampanja on Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n alkuun laittama. #eisyrji- kampanja on erittäin hyvää jatkoa yhteiskunnalliseen keskusteluun työelämästä.

Roolit hämärtynyt

Työelämän murroksesta on puhuttu paljon ja se näkyy erityisesti kevytyrittäjien heikosta asemasta työmarkkinoilla. Edes kaikki kevytyrittäjät eivät tiedä ovatko he työntekijä vai yrittäjä-statuksella. Eikä tiedä edes kaikki viranomaisetkaan.

Miten Free-Laskutus edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta?

Me olemme sitoutuneet näkemään ihmiset ihmisinä. Tämän vuoksi Free-Laskutuksesta on kasvanut monikulttuurinen perhe, jossa ketään ei vähätellä. Meille on tärkeää, että työyhteisömme on nyt ja jatkossa mahdollisimman monipuolista. ”Erilaisuus” on asia mikä opettaa ja avaa maailmankatsomusta. Miksi emme oppisi joka päivä lisää maailmasta?

Itsensätyöllistäjien tasa-arvoinen kohtelu työelämässä?

Viime aikoina esiin tulleet tapaukset erityisesti kulttuurialalta osoittavat, että ihmiset ovat erittäin epätasa-arvoisessa asemassa toisiinsa nähden riippuen työsuhteesta.
Lähes 100 000 suomalaista itsensätyöllistäjää jää hieman tämän kampanjan ulkopuolelle ja unohtuu julkisesta keskustelusta.

Tämän vuoksi Free-Laskutus tulee nostamaan jatkossa enemmän esille itsensätyöllistäjien kokemia ongelmia suomalaisessa työelämässä.

Sen lisäksi, että tulemme ottamaan itsensätyöllistäjien puolestapuhujana enemmän roolia, haastamme yrityksesi mukaan Työ ei syrji- kampanjaan.

#EiSyrji

Joonas Tuompo
Toimitusjohtaja
Free-Lasktuus Oy

 

 

Free-Laskutuksen blogissa

Toimitusjohtajan kommentti #enpelkää -kampanjaan

#enpelkää, eli Turvallisempaa kevytyrittäjyyttä -kampanja sai alkunsa oikeastaan 2018 alkupuoliskolla, kun mediassa puitiin case- Louhimiestä. Asiaa pohdittuani huomasin, että työmarkkinoilla tosiaan onkin valtava ongelma, joka kohdistuu yleisesti itsensä...

Yrittäjän päivä 2018

Tänään on vuosittainen yrittäjänpäivä ja sitä juhlistetaan esimerkiksi Helsingissä Bio Rex:n tiloissa. Aiheina yrittäjyyden monet näkökulmat. Viimeisenä puheenvuoron pitää pääministerimme Juha Sipilä. Yhtä näkökulmaa ei, ainakaan puheenvuorojen perusteella, kuitenkaan...

Free-Laskutuksen käyttäjä Antti

Mitä teet työksesi? Työkseni teen monenlaisia esiintyvän taiteilijan projektiluontoisia tehtäviä, mutta yksinkertaistaen voisin sanoa olevani tällä hetkellä näyttelijä ja muusikko. Saan näytellä teatteri- ja musikaalituotannoissa, dubata lastenelokuvia, ohjata...

Uutiset

Kevytyrittäjän työttömyysturvaopas on julkaistu

Kevytyrittäjän työttömyysturvaan liittyy paljon hämmennystä ja epätietoisuutta. Tämän vuoksi YTK:ssä on jo jonkin aikaa pohdittu, että että opas kevytyrittäjille, johon on koottu keskeiset asiat aiheesta tulisi tarpeen. Sellaisesta hyötyisivät itse kevytyrittäjät,...

Löydät meidät nyt myös WhatsAppista

Te toivoitte ja me toteutuimme! Saatte meihin yhteyden nyt myös WhatsAppissa. Käy kokeilemassa sivun vasemmasta alakulmasta olevasta kuvakkeesta ja tervehdi meitä! Voitte laittaa myös suoraan WhatsApp- viestiä numeroon +358 40 6731289

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45