FREE-Laskutus - Liity käyttäjäksi ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia!

Send invoices without your own company!

Why to be an entrepreneur when you can be a light entrepreneur? Sing up now!

 

1. Send invoices without having your own business id

2. Earn more!

3. Service fee only 4%

Why Free-laskutus?

FREE-Laskutus is easy solution for both parties

FREE-Laskutus is finnish billing service. With Free-Laskutus you can be a light entrepreneur and send invoices to your customers without starting your own company.


Safe

Being a light entrepreneur you don’t have to worry about bureaucracy of having a own company. Our smart system sends the invoices that you have created and takes care of bureaucracy!

Easy

Using Free-Laskutus is very easy. Just create customers, create invoices and done! Just wait for the payment day.

You don’t need your own company

As a light entrepreneur you work as an entrepreneur without bureaucracy of your own company

“FREE-Laskutuksen avulla on ollut helppo opiskeluiden ohessa tehdä opintoja täydentäviä erinäisiä työsuoritteita. Laskujen lähettäminen on näppärää ja pidän siitä, että näen kaikki palkkani yhdestä paikasta. Ei enää pauku tulorajat! Myös työnantajani ovat olleet tyytyväisiä, että voivat maksaa vain yhden laskun ja sillä on kaikki työnantaja- suoritteet hoidettu!”

Julia

Customer of Free-Laskutus since 2015

“Päädyin käyttämään FREE-Laskutuksen palveluja, sillä yrittäjyys tuntui alati muuttuvassa elämäntilanteessani liian raskaalta valinnalta. FREE-Laskutuksen kautta saan helposti lähetettyä laskut useille työnantajille kootusti yhden palvelun kautta, eikä mun tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että laskutan oikean summan oikealta tyypiltä. FREE-Laskutuksen avulla voin keskittyä vain työhöni, eikä mun tarvitse käyttää aikaa ja energiaa oman yrityksen pyörittämiseen.”

Minna

Customer of Free-Laskutus since 2015

“Olen käyttänyt FREE-Laskutusta jo kohta vuoden ja olen ollut tyytyväinen palveluun. FREE on tuonut tasapainoa freelancerin arkeen kun näkee helposti yhdestä paikasta paljon on tullut palkkaa ja paljon on vielä tulossa. Ei myöskään tarvitse toimittaa verokorttia kymmenille eri työnantajille vaan pystyy helposti lähettämään laskut kaikille yhdesstä paikasta. PikaPalkka on ollut myös hyödyllinen ominaisuus niin ei tarvitse odottaa laskun eräpäivään asti.”

Jaakko

Customer of Free-Laskutus since 2015

To whom?

Free-Laskutus is suitable for anyone who wants to get more out of their work.

Whether you were a consultant, a craftsman, a construction professional, or whatever you are, Free-Laskutus is an easy and reliable option.

Entrepreneur’s pension insurance

Light entrepreneur’s pension security

YEL Insurance is an entrepreneur’s earnings-related pension insurance. It allows more flexibility in different life situations. YEL Insurance is an entrepreneur’s earnings-related pension insurance. It allows more flexibility in different life situations. YEL is a personal insurance that can be easily influenced by the amount. YEL’s lower limit is about € 7656,26 in 2018.

YEL

Be a light entrepreneur - it is easy!

Signing up is free and it will not bind you to anything. If you use our service you just pay of usage.

Questions? We are happy to help!

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
+358 (0) 203 323 45
Support and FAQ

Contact us
Follow us in social media