Free-Laskutus | FREE-Kevytyrittäjä

Free-Laskutus

Helpompi tapa työllistää

Free- Laskutus tarjoaa erilaisen tavan työllistyä ja työllistää. Kauttamme onnistuu niin omien töiden laskutus kuin koko yrityksesi henkilökunnan työllistäminen. Free:n kautta voit myös kokeilla liikeideaasi käytännössä ilman yrittäjänriskiä ja byrokratiaa.

Meille on tärkeää olla mukana tuottamassa laadukasta palvelua, joka mahdollistaa työllistymisen myös niille, joiden on ollut vaikea saada työsopimusta aiemmin. Haluamme, että palvelumme olisi ovien avaaja kohtia uusia uria työmarkkinoilla.

Tiedämme kuinka paljon yrittäminen ja työllistäminen vie aikaa sekä vaatii tietoa kymmenistä eri vakuutuksista, maksuista sekä muista yrittäjyyteen liityvistä kuluista. Mikset siis ulkoistasi tätä kaikkea meille. Sinulle jää kuukausittain monta tuntia enemmän aikaa siihen missä sinä olet hyvä. Keskity siis olennaiseen – niin mekin teemme.

Free- Laskutus kehittää jatkuvasti toimintaansa jotta voisimme vastata paremmin muuttuviin tarpeisiin työmarkkinoilla.

Pyrimme oppimaan jokaisesta asiakkaastamme. Meille yksi tärkeimmistä asioista on luotettavuus. Tämän takia kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoamaan Luotettava Kumppani palveluun.

Voiko Free- Laskutus olla parempi vaihtoehto kuin yrittäjyys?

Voi! Me olemme pyrkineet siihen että Free:n käyttäminen on selkeämpää, helpompaa sekä turvallisempaa kuin yrittäjyys.

  • Ei byrokratiaa
  • Ei kirjanpitovelvollisuutta
  • Ei tarvitse huolehtia lukuisista vakuutuksista eikä eläkevakuutuksista.
  • Voit päättää milloin, missä ja kuinka kauan teet töitä
  • Saat palkkaa ja kerrytät eläkettä mikäli olet velvollinen YEL-vakuutukseen ja olet ottanut kauttamme YEL-vakuutuksen*

Yllä lista muutamista eduista yrittäjyyteen verrattuna. Lista on loputon ja syitä on niin monta kuin käyttäjiäkin. Liity jo tänään ilmaiseen palveluumme ja kerro meille miksi Free- Laskutus on sinulle parempi vaihtoehto kuin yrittäjyys!

Työllistäminen Free-Laskutuksen kautta?

Haluamme olla kokonaisvaltainen palvelu ja tarjoamme mahdollisuuden työllistää Free:n kautta. Voit nyt siis kokeilla omia siipiäsi työnantajana ja ottaa ensimmäisen työntekijäsi Free:n kautta tai tarjota kausiluonteista työtä ilman työnantajarekistereihin kuulumista ja liittymistä.

  • Vain yksi lasku
  • Paikallinen sopiminen aidosti mahdollista
  • Et tarvitse palkanlaskijaa ja kirjanpito keventyy
  • Menojen hallinta selkeytyy huomattavasti

Siinä muutamia esimerkkejä Free- Laskutuksen hyödyistä.

Free-Laskutus

Free-Laskutus Oy perustettiin vuonna 2015. Free-Laskutus on sitoutunut kehittämään digitaalista alustaansa tarjoten käyttäjilleen luotettavan ja turvallisen ratkaisun laskuttaa työstään. Me Free-Laskutuksella teemme parhaamme, että rakennamme palvelun, mikä palvelee parhaiten juuri sinua.

Kehitysideoita otamme edelleen vastaan ja niitä voi lähettää meille osoitteeseen asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
*YEL-vakuusta ei ole pakko ottaa Free-Laskutus Oy:n kautta ja käyttäjällämme voi olla aikaisempi YEL-vakuutus voimassa liittyessään palvelumme käyttäjäksi

UKK

Mikä on Free-Laskutus

Free-Laskutus on kevytyrittäjyys- palvelu, jonka avulla työllistyt tai työllistät helpommin. 

Mitä on kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on työntekemisen muoto, missä kevytyrittäjät ovat toimeksiantosuhteessa asiakkaisiinsa. Kevytyrittäjyys on helppo tapa työllistyä niin lyhyt kuin pitkäaikaisiin projekteihin.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45