Free-Laskutus | Free-Laskutus

Free-Laskutus

Free- Laskutus tarjoaa erilaisen tavan työllistyä ja työllistää. Kauttamme onnistuu niin omien töiden laskutus kuin koko yrityksesi henkilökunnan työllistäminen. Free:n kautta voit myös kokeilla liikeideaasi käytännössä ilman yrittäjänriskiä ja byrokratiaa.

Meille on tärkeetä olla mukana tuottamassa laadukasta palvelua, joka mahdollistaa työllistymisen myös niille, joiden on ollut vaikea saada työsopimusta aiemmin. Haluamme, että palvelumme olisi ovien avaaja kohtia uusia uria työmarkkinoilla.

Tiedämme kuinka paljon yrittäminen ja työllistäminen vie aikaa sekä vaatii tietoa kymmenistä eri vakuutuksista, maksuista sekä muista yrittäjyyteen liityvistä kuluista. Mikset siis ulkoistasi tätä kaikkea meille. Sinulle jää kuukausittain monta tuntia enemmän aikaa siihen missä sinä olet hyvä. Keskity siis olennaiseen – niin mekin teemme.

Free- Laskutus kehittää jatkuvasti toimintaansa jotta voisimme vastata paremmin muuttuviin tarpeisiin työmarkkinoilla.

Pyrimme oppimaan jokaisesta asiakkaastamme. Meille yksi tärkeimmistä asioista on luotettavuus. Tämän takia kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoamaan Luotettava Kumppani palveluun.

Voiko Free- Laskutus olla parempi vaihtoehto kuin yrittäjyys?

Voi! Me olemme pyrkineet siihen että Free:n käyttäminen on selkeämpää, helpompaa sekä turvallisempaa kuin yrittäjyys.

 • Ei byrokratiaa
 • Ei kirjanpitovelvollisuutta
 • Ei tarvitse huolehtia lukuisista vakuutuksista eikä eläkevakuutuksista.
 • Voit päättää milloin, missä ja kuinka kauan teet töitä
 • Saat palkkaa ja kerrytät eläkettä mikäli olet velvollinen YEL-vakuutukseen ja olet ottanut kauttamme YEL-vakuutuksen*

Yllä lista muutamista eduista yrittäjyyteen verrattuna. Lista on loputon ja syitä on niin monta kuin käyttäjiäkin. Liity jo tänään ilmaiseen palveluumme ja kerro meille miksi Free- Laskutus on sinulle parempi vaihtoehto kuin yrittäjyys!

Työllistäminen Free-Laskutuksen kautta?

Haluamme olla kokonaisvaltainen palvelu ja tarjoamme mahdollisuuden työllistää Free:n kautta. Voit nyt siis kokeilla omia siipiäsi työnantajana ja ottaa ensimmäisen työntekijäsi Free:n kautta tai tarjota kausiluonteista työtä ilman työnantajarekistereihin kuulumista ja liittymistä.

Edut Free:n kautta työllistämiseen:

 • Vain yksi lasku. Sinun ei tarvitse enää maksaa palkan lisäksi TyEl-, tapaturma-, ryhmähenki- eikä vastuuvakuutusta ennakonpidätyksistä ja SOTU maksuista puhumattakaan!
 • Paikallinen sopiminen aidosti mahdollista
 • Ei tarvitse järjestää työterveydenhuoltoa
 • Et tarvitse palkanlaskijaa ja kirjanpito keventyy
 • Ei tarvitse huolehtia sairaslomien maksamisesta
 • Menojen hallinta selkeytyy huomattavasti

Siinä muutamia esimerkkejä Free- Laskutuksen hyödyistä.

Free-Laskutus

Free-Laskutus Oy perustettiin vuonna 2015. Free-Laskutus on sitoutunut kehittämään digitaalista alustaansa tarjoten käyttäjilleen luotettavan ja turvallisen ratkaisun laskuttaa työstään. Me Free-Laskutuksella teemme parhaamme, että rakennamme palvelun, mikä palvelee parhaiten juuri sinua.

Kehitysideoita otamme edelleen vastaan ja niitä voi lähettää meille osoitteeseen asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
*YEL-vakuusta ei ole pakko ottaa Free-Laskutus Oy:n kautta ja käyttäjällämme voi olla aikaisempi YEL-vakuutus voimassa liittyessään palvelumme käyttäjäksi

Julia, 22v

Julia, 22v

Opiskelija

Minna, 23v

Minna, 23v

Muusikko

Jaakko, 25v

Jaakko, 25v

Ääniteknikko

Free-Laskutuksen blogissa

Free:n käyttäjä Paula

Mitä teet työksesi? Työskentelen monipuolisesti kulttuurialalla näyttelijänä ja kulttuurituottajana. Tällä hetkellä näyttelen teatterissa lapsille ja ikäihmisille suunnatuissa ohjelmistoissa. Tämän lisäksi tuotan kahta eri musiikki-hanketta kehitysvammaisille...

Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana...

Mies Free Laskutuksen takana

Monet asiakkaamme ovat tottuneita siihen, että kellonajasta ja paikasta riippumatta heidän tiedusteluihinsa on usein antamassa tarkempia vastauksia Joonas. Kuka tai mikä onkaan tämä asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuva Joonas? Yhä useammat yritykset ovat viime...

Uutiset

Free-Laskutuksen käyttäjätarinat

Olemme vuodenvaihteen aikana haastatelleet käyttäjiämme ja kyselleet heitlä erilaisia asioita kevytyrittäjyyteen liittyen. Käyttäjiemme tarinoita ja heidän välillä jopa humoristisia vastauksia voit käydä katsomassa Youtube-...

Parannuksia Extranetissä

Extranetin kirjautumis ja liittymis- sivut ovat uusittuja. Jatkossa löydät sieltä ajankohtaisemmat edut ja infot ennen sisäänkirjautumistasi.

Liity käyttäjäksi jo tänään ja aloita laskuttaminen vaikka heti!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina. Maksat käytöstä vain 4% palvelumaksun!

Tai

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45
Tuki ja UKK
Ota yhteyttä