Lue helpommasta kevytyrittäjyydestä | FREE-Laskutus
Helpompaa Kevytyrittäjyyttä

Mikä on Free-Laskutus?

Free-Laskutus mahdollistaa kevytyrittäjänä toimimisen ilman sen suurempaa byrokratiaa tai säätöä. Kehitämme jatkuvasti palveluamme kaikilla osa-alueilla mahdollistaen mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen niin kevytyrittäjille kuin heidän asiakkailleen.

Kauttamme laskutus ja kevytyrittäjyystoiminta onnistuu helposti. Liityt vain käyttäjäksi ja alat laskuttamaan. Tarjoamme sinulle tuen ja tiedon kevytyrittäjien vähistä velvoitteista.

Palvelumme soveltuu kenelle tahansa, joka haluaa saada työstään ja elämästään enemmän irti!

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on moderni tapa työskennellä ja työllistyä ilman, että joutuu perustamaan omaa yritystä. Free-Laskutus Oy mahdollistaa helpon kevytyrittäjyyden, jossa asiat pystyy hoitamaan helposti vaikka omalla kännykällä.

Kevytyrittäjät eivät ole työsuhteessa yrityksiin tai yksityishenkilöihin, vaan kyseessä on toimeksiantosuhde. Tämä mahdollistaa sen, että kukaan viranomainen ei voi kieltää kevytyrittäjää työskentelemästä silloin kun hän haluaa ja niin paljon kun haluaa. Free-Laskutus mahdollistaa kevytyrittäjyys toiminnan, jossa käyttäjillä on yrittäjyyden parhaat puolet ilman, että tarvitsee perustaa omaa yritystä tai hoitaa siihen liittyvää byrokratiaa.

+  Noin 10% enemmän rahaa tilille
+  Mahdollisuus tehdä töitä ilman aikarajoitteita
+  Toimeksiantosopimus
+  YEL-vakuuttamisen joustavuus ja vapaus
+  Helppo aloittaa ja helppo lopettaa
+  Ei byrokratiaa

Käyttäminen

Free-Laskutukseen rekisteröityminen on ilmaista ja erittäin helppoa, eikä sido vielä mihinkään. Kuka tahansa voi lopettaa Free-Laskutuksen käytön milloin tahansa ja ryhtyä yrittäjäksi tai vakinaiseen palkkasuhteeseen ilman ongelmia. Free-Laskutuksen käyttö on myös erittäin edullista: Vain 4% verottomasta laskutushinnasta. Meillä ei ole minimimaksuja tai kuluja.

Aloita käyttö osoitteessa freelaskutus.fi
Rekisteröityminen tapahtuu Extranetin puolella ja on vain minuutin homma
Lisää omat tietosi, kuten osoite, verokortti ja tilinumerosi
Luo asiakkaasi omaan asiakasrekisteriin
Laskuta
Asiakkaasi maksaa laskun
Rahat tulevat tilillesi!

Asiakaspalvelu

Kevytyrittäjyyteen ja siihen liittyviin asioihin tulee varmasti kysyttävää ennemmin tai myöhemmin. Free-Laskutuksen asiakaspalvelu ja tuki vastaa kysymyksiinne aamusta iltaan niin suomeksi kuin englanniksi.

Vielä ei ole tullut yhtään ongelmaa, mitä emme olisi pystyneet ratkaisemaan!

Kaikki kysymykset voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@freelaskutus.fi

Palvelemme teitä myös puhelimessa 9-17: 0203 323 45

Chattimme toimii niin freelaskutus.fi sivulla kuin Extranetin puolella klo 9-21

Sitaatti

Yrittäjän eläkevakuutus (YEL)

 

Kevytyrittäjät tarvitsevat Yrittäjäneläkevakuutuksen (YEL), mikäli heidän työtulonsa, eli palkkansa nousee yli 7656,25€ 12 kk aikana. YEL-vakuutuksen saa helposti Free-Laskutuksen Extranetistä ja se on minimissään 120€ kuukaudessa. Työtulo ja sitä kautta vakuutusmaksun suuruus on itse valittavissa.

Miksi Free-Laskutus

Free-Laskutuksen käyttö on erittäin edullista ja helppoa. Vain 4% palvelumaksu takaa erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon muihin palveluihn verrattuna. Meillä palvelumaksu pitää sisällään kaikki mahdolliset kulut!

Tarjoamme sinulle helpon ja joustavan laskutuspalvelun, jonka avulla voit harjoittaa kevytyrittäjyys toimintaasi helposti ja edullisesti.

+ Helppo käyttää
+ Vain 4% palvelumaksu!
+ Ei Byrokratiaa
+ Joustava palvelu
+ Enemmän vapauttaa työhösi

Liity ilmaiseksi

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45