Kevytyrittäjälle | FREE-Kevytyrittäjä

Kevytyrittäjälle

Kevytyrittäjyys on työntekemisen muoto, jossa laskutat asiakkaitasi tehdystä työstä ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä tai lähetellä verokorttiasi lukuisille työnantajille. Free-Laskutuksen palvelun avulla kevytyrittäjät välttyvät oman yrityksen mukana tuomalta byrokratialta, jotta voivat keskittyä siihen olennaiseen: omaan työhön.

Aloittaminen

Kevytyrittäjyystoiminnan aloittaminen on helppoa Free-Laskutuksen avulla. Sinun tarvitsee vain:

  • Liittyä palveluumme
  • Täyttää yhteystietosi
  • Lisätä asiakkaasi tiedot
  • Luoda ja lähettää lasku
  • Ottaa rennosti

Liittyminen on aina ilmaista ja maksat ainoastaan palvelumaksun palvelua käyttäessä.

Sivutoiminen kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjänä voit tehdä laskuttaa töitä myös vaikka vain kerran vuodessa. Palkkatyö ei ole este kevytyrittäjyydelle. Kevytyrittäjyys onkinK erittäin suosittu ja helppo tapa ansaita lisäansioita muiden töiden ohella.

Esimerkiksi YEL-vakuutuksen tarvitset vasta jos kevytyrittäjä tulosi nousevat 12 kk aikana yli 7656,25€ (v. 2018)

Käyttöohjeet

Alta käyttöohjeet sisään kirjautumiseen, laskujen tekemiseen ja kuluihin.

Valitse kieli:

Käyttöohjeet Suomeksi
Инструкция по эксплуатация на русском языке

Toiminimi vai kevytyrittäjyys?

Toiminimen omaaminen ja kevytyrittäjyys eroavat toisistaan ja on tärkeää selvittää se itselle sopivin vaihtoehto. Kevytyrittäjyydessä toimit ilman toiminimeä, joilloin säästyt toiminimen tuomalta byrokratialta ja paperitöiltä.

Kevytyrittäjä ja sosiaaliturva

Kevytyrittäjillä on oikeus sosiaaliturvaan aivan kuten yrittäjillä ja palkansaajilla. Palkansaajan ja kevytyrittäjän/yrittäjän sosiaaliturvassa on hieman eroa mm. siinä, miten se määritellään.

Kevytyrittäjän sosiaaliturva määräytyy YEL-vakuutuksen työtulon mukaan ja mitä todellisempi työtulo on tuloihin nähden, sitä kattavampi turva on.

UKK

Mikä on YEL?

YEL-vakuutus on yrittäjän työeläkevakuutus. Se mahdollistaa tehokkaamman vakuuttamisen ja joustavamman toiminnan eläkevakuutuksien osalta. 

Maksaako kevytyrittäjyys?

Free-Laskutukseen voi liittyä milloin tahansa ilmaiseksi ilman sitoumuksia. Palvelumaksun maksat vasta kun asiakkaasi on maksanut laskusi.

Onko kevytyrittäjyys minua varten?

Kevytyrittäjyys sopii lähes kaikille henkilöille, jotka myyvät omaa osaamistaan.
Parhaita puolia kevytyrittäjyydessä on, että sinun ei tarvitse stressata yrittämisen byrokratiasta tai huolehtia yrittäjän velvoitteista.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45