Laskutus | FREE-Kevytyrittäjä

Laskutus

Free- Laskutuksen kautta laskutus ja kevytyrittäjyys on helppoa. Tarjoamme helpon vaihtoehdon itsensä työllistämiseen ilman yrittäjyyden byrokratiaa.

Käyttäminen

Free-Laskutuksen käyttö on helppoa. Sinun tulee vain rekisteröityä ilmaiseksi palveluumme ja seuraamalla alla olevia ohjeita, pääset helposti kevytyrittäjyyden alkuun.

Rekisteröityminen

Pääset rekisteröitymään Free Yrittäjäksi helposti Facebook tunnuksillasi tai sähköpostiosoitteellasi. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään ja pääset tutustumaan Free-Laskutuksen tarjoamaan palveluun ja tekemään vasta sen jälkeen päätöksen haluatko jatkaa palvelussa vai et.
Voit esimerkiksi vain lähettää yhden laskun projektistasi, minkä teit päivätöiden ohella ja käyttää Free- Laskutusta seuraavan kerran vuoden päästä ilman lisäkustannuksia.

Laskutuksen ABC

Näin helppoa on Free-Laskutuksen käyttö

Asiakkaan luominen

Ennen ensimmäistä laskua, tulee sinun käydä luomassa asiakas.
Asiakkaan saat helposti luotua navigointipalkista löytyvästä Asiakkaat- kohdasta. Kirjoita asiakkaasi nimi ja odota hetki, että löytyykö asiakkaasi tiedot jo meidän järjestelmästä. Mikäli asiakkaasi löytyy tuhansien asiakkaiden joukosta, tarvitsee sinun enää täyttää asiakkaasi sähköpostiosoite ja pääset tekemään ensimmäisen laskusi.

Mikäli asiakastasi ei löydy, tarvitset asiakkaan luontia varten seuraavat tiedot:

  • Nimen
  • Y-Tunnuksen mikä löytyy helposti esimerkiksi YTJ:n yrityshaku– sivulta.
  • Osoitteen
  • Sähköpostin mihin lasku lähetetään.

Monet yritykset tarjoavat laskutusohjetta, mistä löytyy kaikki nämä tiedot. Erityisesti sähköpostiosoite on yleinen ongelma. Varmistathan siis asiakkaasi laskujen vastaanotto- osoitteen.

Laskutus

Laskujen tekeminen on helppoa Free- Laskutuksen avulla!

  1. Valitset asiakkaasi
  2. Täytät tarvittavat kentät kuten tuotteen ja kuvauksen sekä hinnan
  3. Luot laskun ja esikatselet sen, että kaikki tiedot ja summa ovat oikein
  4. Lähetät laskun

Lasku lähtee automaattisesti heti asiakkaallesi!

Lue Lisää Free Yrittäjyyden eduista!

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45