Palvelut | FREE-Kevytyrittäjä

 

 

Huippuluokan palvelua

 

 

Palvelut

 

Free-Laskutus tarjoaa sinulle helpomman tavan työllistyä kevytyrittäjänä. Tarjoamme erityisesti yksityishenkilöille ilman omaa y-tunnusta palvelun, missä voit helposti lähettää laskuja, nostaa palkkaa ja kokeilla omaa liikeideaasi.
Free-Laskutuksen käyttäminen onkin niin helppoa ja vaivatonta, että monet unohtavat oman yrityksen perustamisen ja jäävät kevytyrittäjiksi sen helppouden vuoksi!

Laskuttaminen

Free-Laskuksen kautta laskuttaminen on erittäin helppoa. Tarjoamme sinulle laskutuspalvelun, missä lähetät laskun helposti älypuhelimellasikin. Mobiilin palvelumme kautta laskun lähettäminen on nopeaa ja sen voi tehdä vaikka matkalla töistä kotiin!
Laskuttamista varten sinun täytyy vain lisätä asiakaasi tiedot palveluumme ja täyttää laskun rivit, tarkistaa ja lähettää. Lasku lähtee aina välittömästi asiakkaallesi.
Laskujen summaan lisätään lähes poikkeuksetta arvonlisävero 24%, mutta sen käsittely tapahtuu suoraan ohjelmistossamme, joten siitä sinun ei tarvitse huolehtia.

Lisää tietoa laskuttamisesta löydät extranetistämme >>

Palkan maksaminen

Palkan nostaminen palvelustamme tapahtuu nopeasti. Jos olet toivonut palkkaa laskun maksun yhteydessä ei sun tarvitse tehdä mitään muuta kuin nauttia ansaitsemastasi rahasta. Pidätämme palkastasi automaattisesti ennakonpidätyksen ja SOTU-maksun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta! Emme myöskään peri ylimääräisiä kustannuksia palkan noston yhteydessä, vaan palvelumaksumme on vähennetty kun asiakkaasi on maksanut laskun.
Meiltä saat myös tarvittaessa palkan ennen kuin asiakkaasi on maksanut laskuasi!

Lisää tietoa palkoista löydät extranetistämme >>

Kulut

Kevytyrittäjyyteen liittyy kuluja kuten muihinkin yritysmuotoihin.
Kuluja kuten kilometrejä ja päivärahoja voit ilmoittaa helposti meidän palvelussa joko laskua tehdessäsi tai myöhemmin kun sinulle parhaiten sopii. Nämä maksetaan aina sinulle verottomana mikäli ne liittyvät työsuoritteeseesi. Voit myös laskuttaa kulusi asiakkaaltasi. Mikäli sinulle tulee muita kuluja kevytyrittäjätoimintaasi liittyen, kuten ostoja, lehtitilauksia yms, ilmoitetaan nämä henkilökohtaisessa veroilmoituksessasi. Lisää tietoja niistä löydät verohallinnon sivuilta.

Lisää tietoa kuluista löydät extranetistämme >>

Yrittäjän eläkevakutuus (YEL)

Yrittäjän eläkevakuutuksen (YEL) saat meidän kauttamme. YEL- vakuutuksen voit tilata ilmoittamalla arvioimasi työtulo, eli palkkasi seuraavan 12 kk aikana, minkä saat kevytyrittäjä- toiminnastasi.
YEL- vakuutus on pakollinen, mikäli seuraavan 12 kk palkkasi nousee yli 7656,25€ (v.2018) ja työskentelet kevytyrittäjänä yli 4kk.

Asiakaspalvelu

Kevytyrittäjyys tai palvelumme käyttö saattaa herättää kysymyksiä. Näitä kysymyksiä varten asiantuntijamme auttavat teitä kaikissa kysymyksissä:
Chatissa arkisin kello 10-20
tai
asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
tai
0203 323 45!

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

 asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
 0203 323 45