Palvelut | Free-Laskutus

Palvelut

Free-Laskutus tarjoaa sinulle reilun ja edullisen ratkaisun laskuttaa omista töistäsi ilman yrittäjän riskejä ja velvollisuuksia!

Free Yrittäjyys

Free Yrittäjyys tarjoaa sinulle edullisen ja helpon tavan laskuttaa työsi ilman yrittäjyyden riskejä tai velvollisuuksia. Free Yrittäjyyttä kehitettiin yli vuoden ja se toteutettiin vastaamaan nykyistä lainsäädäntöä kuin sinunkin tarpeitasi.

Teimme käyttäjillemme heidän toiveiden mukaisen palvelun mikä on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Jatkamme kehittämistä teidän toiveita kuunnellen ja niihin vastaten.

Eläkevakuuttaminen

Free Yrittäjät saavat kauttamme YEL-vakuutuksen, joka mahdollistaa yrittäjyyden tuoman mahdollisuuden vaikuttaa omiin eläkemaksuihin. YEL-vakuutusmaksut ovat myös verotuksessa vähennettäviä ja tiedot niistä menevät automaattisesti verottajalle!

Edullinen vaihtoehto.

Palvelumaksumme on vain 4%! Palveluun rekisteröityminen on aina ilmaista, eikä Free:n käyttöön sisälly piilokuluja.
Palvelumaksu vähennetään verottomasta laskutuksestasi vasta kun asiakkaasi on maksanut laskusi! Hoidamme myös perinnän puolestasi tarvittaessa!

Julia, 22v

Julia, 22v

Opiskelija

Minna, 23v

Minna, 23v

Muusikko

Jaakko, 25v

Jaakko, 25v

Ääniteknikko

Free-Laskutuksen blogissa

Free-Laskutuksen tarina kevytyrittäjyyden puolesta

Kevytyrittäjyys ei ole aina ollut helpoin vaihtoehto Kaikki alkoi loppuvuodesta 2015, jolloin Free-Laskutus näki päivän valonsa keskellä pimeintä syksyä. Ensimmäisestä päivästä lähtien liiketoimintamme kirkkaana visiona on ollut kevytyrittäjyyden helpottaminen...

Kevytyrittäjän ja itsensä työllistäjän pikaopas markkinointiin

Oman osaamisen markkinointi ja myynti on helppoa, jos siihen jaksaa hieman panostaa. Kerromme tässä tekstissä muutamia ratkaisuja, jotka yleensä toimivat. Olet sitten jo Free Yrittäjä, tai harkitset vasta itsesi työllistämistä kevytyrittäjänä, niin suosittelemme...

Oman osaamisen markkinoinnista – brändäys

Osa saattaa ihmetellä, miksi vaihdoimme logoa ja tyyliämme. Teimme sen käyttäjiemme kehitysideoiden pohjalta ja osittain myös siksi, että saamme siitä hyvän näkökulman kertoa teille brändäyksestä. Eli päätimme käyttää itseämme esimerkkinä aiheesta kirjoittaessamme....

Liity käyttäjäksi jo tänään ja aloita laskuttaminen vaikka heti!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina. Maksat käytöstä vain 4% palvelumaksun!

Tai

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45
Tuki ja UKK
Ota yhteyttä