Palvelut | Free-Laskutus

Palvelut

Free-Laskutus tarjoaa sinulle reilun ja edullisen ratkaisun laskuttaa omista töistäsi ilman yrittäjän riskejä ja velvollisuuksia!

Free Yrittäjyys

Free Yrittäjyys tarjoaa sinulle edullisen ja helpon tavan laskuttaa työsi ilman yrittäjyyden riskejä tai velvollisuuksia. Free Yrittäjyyttä kehitettiin yli vuoden ja se toteutettiin vastaamaan nykyistä lainsäädäntöä kuin sinunkin tarpeitasi.

Teimme käyttäjillemme heidän toiveiden mukaisen palvelun mikä on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Jatkamme kehittämistä teidän toiveita kuunnellen ja niihin vastaten.

Eläkevakuuttaminen

Free Yrittäjät saavat kauttamme YEL-vakuutuksen, joka mahdollistaa yrittäjyyden tuoman mahdollisuuden vaikuttaa omiin eläkemaksuihin. YEL-vakuutusmaksut ovat myös verotuksessa vähennettäviä ja tiedot niistä menevät automaattisesti verottajalle!

Edullinen vaihtoehto.

Palvelumaksumme on vain 4%! Palveluun rekisteröityminen on aina ilmaista, eikä Free:n käyttöön sisälly piilokuluja.
Palvelumaksu vähennetään verottomasta laskutuksestasi vasta kun asiakkaasi on maksanut laskusi! Hoidamme myös perinnän puolestasi tarvittaessa!

Julia, 22v

Julia, 22v

Opiskelija

Minna, 23v

Minna, 23v

Muusikko

Jaakko, 25v

Jaakko, 25v

Ääniteknikko

Free-Laskutuksen blogissa

Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana...

Mies Free Laskutuksen takana

Monet asiakkaamme ovat tottuneita siihen, että kellonajasta ja paikasta riippumatta heidän tiedusteluihinsa on usein antamassa tarkempia vastauksia Joonas. Kuka tai mikä onkaan tämä asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuva Joonas? Yhä useammat yritykset ovat viime...

Free-Laskutuksen tarina kevytyrittäjyyden puolesta

Kevytyrittäjyys ei ole aina ollut helpoin vaihtoehto Kaikki alkoi loppuvuodesta 2015, jolloin Free-Laskutus näki päivän valonsa keskellä pimeintä syksyä. Ensimmäisestä päivästä lähtien liiketoimintamme kirkkaana visiona on ollut kevytyrittäjyyden helpottaminen...

Liity käyttäjäksi jo tänään ja aloita laskuttaminen vaikka heti!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina. Maksat käytöstä vain 4% palvelumaksun!

Tai

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45
Tuki ja UKK
Ota yhteyttä