Toimeksiantajalle | Free-Laskutus

Toimeksiantajalle

Tulevaisuudessa työ siirtyy koko ajan enemmän ja enemmän yrittäjä- vetoisempaan suuntaan, jolloin ihmisiä, joita ei yrittäjyys kiinnosta ja joille se ei sovi, joutuvat ns. pakkoyrittäjyyden eteen. Me pyrimme rakentamaan tälle vaihtoehtoista palvelua koko ajan paremmaksi ja helpompikäyttöisemmäksi, jotta jokainen saa tehdä sitä mitä osaa ja mitä haluaa.

Free-Laskutus on helpoimpia tapoja työllistää ihmisiä niin pitkäaikaisiin kuin lyhytkestoisiin töihin. Free-Laskutuksen käyttäjät ovat kevytyrittäjiä ja teette keskenänne toimeksiantosopimuksen, missä määrittelette työehdot sekä korvauksen työstä. Kevytyrittäjä lähettää tehdystä työstä laskun Free-Laskutuksen kautta ja teidän maksettuanne laskun, me maksamme korvauksen tekijälle ja hoidamme sivukulut puolestanne!

Helppo, turvallinen ja moderni!

Free-Laskutuksen käyttäjän työllistäminen on helppoa ja turvallista molemmille osapuolille. Te saatte yhden laskun, jolla olette hoitanut kaikki työnantajan velvoitteet ja tekijä, eli kevytyrittäjä saa korvauksen työstään ja hänen ei tarvitse hoitaa tavalliseen yrittäjyyteen liittyvää byrokratiaa.

Teette keskenänne toimeksiantosopimuksen, missä voitte määritellä hyvinkin laajasti sovitun työn ehdoista, työajoista, palkkauksesta ja aikatauluista.

 

  • Olet toimeksiantaja, jolloin sinulla ei ole työnantajan velvoitteita.
  • Maksat sopimuksenne mukaisesti laskut etkä enempää!
  • Aidosti paikallisen sopimisen mahdollisuus.
  • Toimeksiantosopumus
  • Edullinen vaihtoehto
  • Maksettu lasku on alv- vähennyskelpoinen.
  • Kotitalousvähennys verohallinnon ohjeiden mukaisesti.
  • Kevyempi taloushallinto
  • Joustava ratkaisu
  • Selkeät säästöt vuosittain

Kysymyksiä? Meillä on vastauksia!

Kevytyrittäjyys on vielä suhteellisen uusi ilmiö ja se herättää varmasti paljon kysymyksiä. Kysymyksiä herättää myös työllistäminen ja siihen liittyvät kymmenet velvoitteet.
Vastaamme mieluusti kysymyksiinne kevytyrittäjyyteen ja työllistämiseen liittyen. Asiantuntijamme kartoittavat tilanteenne ja käyvät läpi kysymyksenne ja mahdolliset ongelmanne sekä etsivät teille tehokkaimman ratkaisun.

Voitte kysyä meiltä joko chatissa tai ottaa yhteyttä sähköpostitse myynti@freelaskutus.fi tai soittaa numeroon 0203 323 45.

Näin toimit
Rekisteröidy

Free-Laskutuksen blogissa

Toimitusjohtajan kommentti #enpelkää -kampanjaan

#enpelkää, eli Turvallisempaa kevytyrittäjyyttä -kampanja sai alkunsa oikeastaan 2018 alkupuoliskolla, kun mediassa puitiin case- Louhimiestä. Asiaa pohdittuani huomasin, että työmarkkinoilla tosiaan onkin valtava ongelma, joka kohdistuu yleisesti itsensä...

Free-Laskutus liittyy TYÖ EI SYRJI – kampanjaan

Free-Laskutus Ilmoittautui Työ ei syrji- kampanjaan edistääkseen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta työelämässä. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on asenteista kiinni ja jokaisella ikään, sukupuoleen, taustaan tai mihinkään muuhun katsomatta tulisi olla samat lähtökohdat...

Yrittäjän päivä 2018

Tänään on vuosittainen yrittäjänpäivä ja sitä juhlistetaan esimerkiksi Helsingissä Bio Rex:n tiloissa. Aiheina yrittäjyyden monet näkökulmat. Viimeisenä puheenvuoron pitää pääministerimme Juha Sipilä. Yhtä näkökulmaa ei, ainakaan puheenvuorojen perusteella, kuitenkaan...

Uutiset

Kevytyrittäjän työttömyysturvaopas on julkaistu

Kevytyrittäjän työttömyysturvaan liittyy paljon hämmennystä ja epätietoisuutta. Tämän vuoksi YTK:ssä on jo jonkin aikaa pohdittu, että että opas kevytyrittäjille, johon on koottu keskeiset asiat aiheesta tulisi tarpeen. Sellaisesta hyötyisivät itse kevytyrittäjät,...

Löydät meidät nyt myös WhatsAppista

Te toivoitte ja me toteutuimme! Saatte meihin yhteyden nyt myös WhatsAppissa. Käy kokeilemassa sivun vasemmasta alakulmasta olevasta kuvakkeesta ja tervehdi meitä! Voitte laittaa myös suoraan WhatsApp- viestiä numeroon +358 40 6731289

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina eikä velvoita sinua mihinkään. Maksat palvelun käytöstä vasta kun alat vastaanottamaan suorituksia.

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45