UKK | Free-Laskutus

UKK

Onko liittyminen ilmaista ja sitoudunko silloin käyttämään Free- Laskutusta?

Free- Laskutukseen liittyminen on ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Voit liittyä ilmaiseksi ja tutkia Free Yrittäjyyttämme, ennen kuin teet yhden parhaista päätöksistä ja alat tienaamaan enemmän!

Kenelle Free-Laskutus sopii?

Free-Laskutus on palvelu kaikille teille, jotka ette halua perustaa omaa yritystänne vain laskuttaaksenne omasta työstänne. Free- Laskutuksen kautta voit laskuttaa niin pienet ja satunnaiset työt kuin kaikki työsi.

Pitääkö minun ottaa Yrittäjän eläkevakuutus (YEL) ?

Ei välttämättä. Mikäli tienaat 12kk aikana enemmän kuin 7645,25€, olet YEL velvollinen ja sinun tulee ottaa YEL- vakuutus. Vakuutuksen saat helposti ilman lisäkuluja palvelustamme vain ilmoittamalla arvioidun työtulosi, mitä voit muuttaa helposti jälkikäteen.
Saavuttaaksesi 7645,25€ palkan, on sinun laskutettava n. 8000€ vuoden aikana Free Laskutuksen kautta.

Lisätäänkö Arvonlisäveron (ALV) laskuuni?

Arvonlisävero, eli ALV lisätään lähes poikkeuksetta kaikkiin laskuihin. Tosin Free Laskutuksen järjestelmä tietää milloin se kuuluu lisätä ja milloin ei.
Normaalisti ALV lisätään kaikkiin laskun riveihin mukaan lukien kilometreihin ja päivärahoihin.
Poikkeuksena muutama toimiala kuten rakennusala, millä yleensä sovelletaan käänteistä verovelvollisuutta sekä esiintyvät taiteilijat.

Joudunko maksamaan Arvonlisäverot (ALV)?

Arvonlisäverosta sinun ei tarvitse Free Laskutuksen käyttäjän huolehtia!
Meidän järjestelmämme pitää huolen, että ALV:it ja muut verot tulevat automaattisesti hoidetuksi.

Hoidanko itse ennakonpidätyksen?

Et!
Lataat omista tiedoista verokorttisi ja me vähennämme automaattisesti pyydetystä palkastasi ennakonpidätyksen ja toimitamme sen Verohallinnolle.

Tuleeko minun tietää jotain muuta käytöstä?

Rakensimme hyvin helppokäyttöisen palvelun, jotta kuka tahansa osaisi sitä käyttää ilman suurempia ongelmia. Mikäli sinulla tulee ongelmia palvelun käytössä tai jokin askarruttaa laskua tehtäessä tai kuluja lisäessäsi, auttavat meidän tietävät Chat- asiakaspalvelijat sinua arkisin 9-22. Heiltä voi kysyä mitä tahansa palvelun käytöstä!

 

Julia, 22v

Julia, 22v

Opiskelija

Minna, 23v

Minna, 23v

Muusikko

Jaakko, 25v

Jaakko, 25v

Ääniteknikko

Free-Laskutuksen blogissa

Free:n käyttäjä Paula

Mitä teet työksesi? Työskentelen monipuolisesti kulttuurialalla näyttelijänä ja kulttuurituottajana. Tällä hetkellä näyttelen teatterissa lapsille ja ikäihmisille suunnatuissa ohjelmistoissa. Tämän lisäksi tuotan kahta eri musiikki-hanketta kehitysvammaisille...

Kevytyrittäjälläkin on oikeus jouluun

Kesällä kirjoittelimme, että toivottavasti kaikki muistavat pitää aina välillä lomaa. Viimeinen työviikko ennen joululomia on käynnissä ja monet odottavatkin jo lähestyviä pyhäpäiviä perheen parissa, jotka tulevat varmasti itse kullekin tarpeeseen. Joululomien aikana...

Mies Free Laskutuksen takana

Monet asiakkaamme ovat tottuneita siihen, että kellonajasta ja paikasta riippumatta heidän tiedusteluihinsa on usein antamassa tarkempia vastauksia Joonas. Kuka tai mikä onkaan tämä asiakaspalveluun intohimoisesti suhtautuva Joonas? Yhä useammat yritykset ovat viime...

Uutiset

Free-Laskutuksen käyttäjätarinat

Olemme vuodenvaihteen aikana haastatelleet käyttäjiämme ja kyselleet heitlä erilaisia asioita kevytyrittäjyyteen liittyen. Käyttäjiemme tarinoita ja heidän välillä jopa humoristisia vastauksia voit käydä katsomassa Youtube-...

Parannuksia Extranetissä

Extranetin kirjautumis ja liittymis- sivut ovat uusittuja. Jatkossa löydät sieltä ajankohtaisemmat edut ja infot ennen sisäänkirjautumistasi.

Liity käyttäjäksi jo tänään ja aloita laskuttaminen vaikka heti!

Liittyminen on ilmaista nyt ja aina. Maksat käytöstä vain 4% palvelumaksun!

Tai

Kysyttävää? Autamme mielellämme.

asiakaspalvelu@freelaskutus.fi
0203 323 45
Tuki ja UKK
Ota yhteyttä